Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-03@04:55:12 GMT

با ۱۰ قانون عجیب و غریب مدارس در جهان آشنا شوید

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۷۶۸۸۷

با ۱۰ قانون عجیب و غریب مدارس در جهان آشنا شوید

به گزارش جام جم آنلاین، قوانین مدرسه برای تضمین سلامت دانش آموزان و داشتن محیطی مثبت برای دانش آموزان به منظور رشد و یادگیری بسیار ضروی هستند اما برخی قوانین مدرسه هستند که سخت بتوان آن‌ها را تایید کرد، زیرا دستکم مقداری عجیب و غریب و گاه زیاده روی هستند.

در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ مورد از عجیب و غریب‌ترین قوانین مدرسه در سراسر جهان آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی قوانین مدرسه هستند که سخت بتوان آن‌ها را تایید کرد، زیرا دستکم مقداری عجیب و غریب و گاه زیاده روی هستند.

۱۰- ماش‌های یخ زده

یک دانش آموز چینی تصویری از زانوهایش را منتشر کرد که خبرساز شد. این دانش آموز مجبور شده بود به عنوان تنبیه در مدرسه روی ماش‌های یخ زده زانو بزند. برخی می‌گویند که این روش تنبیه در مدارس آسیا معمولاً رایج است.

برخی قوانین مدرسه هستند که سخت بتوان آن‌ها را تایید کرد، زیرا دستکم مقداری عجیب و غریب و گاه زیاده روی هستند.

۹- بهترین دوستان

مدارس در انگلیس، دانش آموزان را از داشتن دوست خیلی نزدیک یا به اصطلاح «بهترین دوست» منع می‌کنند. برخی والدین، معلمان و روانشناسان مدعی هستند که دانش آموزان در صورتی که دوست‌های بیشتری داشته و در جمع‌های دوستانه باشند بهتر رشد کرده و با جامعه سازگار می‌شوند.

همچنین با این روش، هیچ کسی احساس تنها ماندن نمی‌کند. منتقدان نیز می‌گویند که داشتن دوستان نزدیک باعث می‌شود که ارزش‌های طولانی مدت خلق شوند. تحقیقات نشان داده که افرادی که دوستان بسیار نزدیکی دارند سلامت روانی بهتری در طول زندگی خود خواهند داشت.

برخی قوانین مدرسه هستند که سخت بتوان آن‌ها را تایید کرد، زیرا دستکم مقداری عجیب و غریب و گاه زیاده روی هستند.

۸- رنگ کردن مو

مدارس توکیو دانش آموزان را از رنگ کردن موهایشان منع می‌کنند. در ۵۷ درصد از مدارس دولتی در پایتخت ژاپن، دانش آموزان مجبورند ثابت کنند رنگ موهایشان طبیعی است. برای جلوگیری از رنگ کردن مو‌ها توسط دانش آموزان، معلمان باید با والدین آن‌ها تماس گرفته تا عکس‌های دوران کودکی شان را برای آن‌ها ارسال نمایند. علت این قوانین، فرهنگ همگن شدن و وحدت در ژاپن است و کوچکترین انحرافی از هنجار‌ها با انتقاد شدید مواجه می‌شود.

۷- فقر، جشن تولد و ۴۸ واژه دیگر

دپارتمان آموزش نیویورک به کار بردن تعدادی واژه را در تست‌های استاندارد مدارس منع کرده است. دانش آموزانی که از فرقه شاهداه یهوه هستند از شنیدن عبارت جشن تولد خوشحال نمی‌شوند، زیرا آن‌ها اصولاً جشن تولد نمی‌گیرند. واژه‌هایی مانند فقر، طلاق و بیماری نیز منع شده است زیر ممکن است خاطرات دردناکی را در ارتباط با شرایط زندگی خانواده‌ها به یاد کودکان بیاورد.

برخی قوانین مدرسه هستند که سخت بتوان آن‌ها را تایید کرد، زیرا دستکم مقداری عجیب و غریب و گاه زیاده روی هستند.

۶- رنگ قرمز

همه ما در مدرسه شاهد بودیم که معلمان با خودکار قرمز برگ‌های امتحانی مان را تصحیح می‌کردند. این روز‌ها استفاده از خودکار و جوهر قرمز در بساری از مدارس استرالیا و بریتانیا ممنوع شده است. برخی بر این باورند که استفاده از این خودکار‌ها و ماژیک‌ها می‌تواند از لحاظ روانشناسی برای کودکان خطرناک باشد، زیرا این رنگ باعث ایجاد ترس و فشار در کودکان می‌شود. سبز، صورتی، زرد، ارغوانی و آبی رنگ‌های آرام بخش تری بوده و تصحیح تکالیف و برگه‌های امتحانی با آن‌ها تهدید کننده نیست.

برخی قوانین مدرسه هستند که سخت بتوان آن‌ها را تایید کرد، زیرا دستکم مقداری عجیب و غریب و گاه زیاده روی هستند.

۵- دست بالا کردن

رویه کلیشه‌ای و قدیمی دست بلند کردن برای پاسخ دادن به سوالات معلم، به گفته مسئولان مدرسه ناتینگهام شایر، بی فایده بوده و به همین دلیل منع شده است. مدیر مدرسه می‌گوید که هر بار همان دست‌های قبلی بالا می‌روند و بدین ترتیب دیگران به یادگیری تشویق نمی‌شوند. بدین ترتیب معلم خود انتخاب می‌کند که از کی سوال کند. برخی والدین بر این باورند که اکنون کودکانشان احساس ترس می‌کنند و عصبی شده اند، زیرا ممکن است در حالی که پاسخ سوال را نمی‌دانند از آن‌ها خواسته شود پاسخ بدهند.

۴- دئودورانت

یک دبیرستان در پنسیلوانیا، استفاده از اسپری دئودورانت را برای دانش آموزان خود به دلیل ایجاد واکنش آلرژیک یکی از دانش آموزانش منع کرده است. این البته اولین مورد نبود، زیرا مدارس بسیاری شروع به منع استفاده از دئودورانت در میان دانش آموزان کردند که با واکنش‌های آلرژیک و روشن شدن هشدار‌های آتش سوزی همراه می‌شد.

برخی قوانین مدرسه هستند که سخت بتوان آن‌ها را تایید کرد، زیرا دستکم مقداری عجیب و غریب و گاه زیاده روی هستند.

۳- زمان چرت زدن

دانش آموزان در چین می‌توانند در وسط روز تا نیم ساعت چرت بزنند. معلمان بر این باورند که چرت زدن می‌تواند حافظه کودکان را تقویت کرده و انرژی بیشتری برای ادامه یادگیری در طول روز در اختیار آن‌ها قرار دهد. دانش آموزان دوره ابتدایی می‌توانند روی میزهایشان چرت بزنند و اجازه همراه آوردن بالش و پتو را نیز دارند. دانش آموزان دوره‌های بالاتر، اما باید همانجا که نشسته اند چرت بزنند که باعث رشد نامساوی عضلات و مشکلات ستون فقرات در آن‌ها شده است.

برخی قوانین مدرسه هستند که سخت بتوان آن‌ها را تایید کرد، زیرا دستکم مقداری عجیب و غریب و گاه زیاده روی هستند.

۲- وقت دستشویی

یک دبیرستان در شیکاگو تعداد بار‌هایی که دانش آموزان می‌توانند کلاس را برای دستشویی رفتن ترک کنند به سه بار در هر ترم تحصیلی محدود کرده است. در صورتی که بیشتر از این سه بار در حین برگزاری کلاس به دستشویی بروید باید آن زمان را بعد از پایان کلاس جبران نمایید.

برخی قوانین مدرسه هستند که سخت بتوان آن‌ها را تایید کرد، زیرا دستکم مقداری عجیب و غریب و گاه زیاده روی هستند.

۱- ایستادن روی دست

مدارس آسیا به سختگیر بودن نسبت به دانش آموزان و تنبیه‌های غیر معمول آن‌ها بسیار مشهور هستند. یکی از این روش‌های تنبیه، ایستادن روی دست به خاطر دیر آمدن و صحبت کردن در کلاس است. از دیگر روش‌های تنبیه می‌توان به شنا رفتن، دویدن یا بالا نگه داشتن دست‌ها به عنوان تنبیه اشاره کرد. سیلی زدن و روش‌های تهاجمی‌تر نیز دیده شده است.

منبع: روزیاتو

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: قوانین مدرسه مدارس رنگ قرمز دئودورانت دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۶۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها

به گزارش «مبلغ» حجت الاسلام ذوعلم، پیشتر در گفت وگوی مشروحی با خبرگزاری مهر، «چالش‌های آموزش‌ دینی در مدرسه» را تشریح کرده بود. مهمترین پرسش گفت وگو این بود که: « چرا خروجی چندین سال تحصیلی برخی از دانش آموزان، منجر به دیندارتر شدن آنها نمی‌شود.»
سایت «مُبلغ»، گزیده ای از ۱۰ نکته کلیدی مهم از این گفت وگوی مفصل را در متن زیر مرور کرده است:

۱- در حال حاضر یک معلم دینی با یک کتاب دینی در آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند موجب دین دار تر شدن دانش آموزان شود.

۲- تربیت دینی فراتر از آموزش دین است و کاملاً با هم متفاوت است اما برای اینکه بتوانیم تربیت دینی به معنای جامع را در نوجوانان و جوانان ایجاد کنیم باید از بسترهای تعاملی استفاده کنیم.

۳- در خارج از کلاس و مشارکت جوانان و نوجوانان را در اندیشه‌های دین را توسعه بدهیم و بتوانیم.

۴- بر اساس نیازها و شبهات، پاسخ‌های فکری محتوا را بازتولید کنیم.

۵- مدیر مدرسه، مدیر آموزش و پرورش، رئیس دانشکده و دانشگاه‌ها خودشان به یک سطح قابل قبولی از تربیت دینی دست پیدا کرده باشند و در فرایند مدیریت خودشان آن را بروز دهند.

۶- مدیران مدارس و رئیس دانشگاه ها، با دانش آموزان و دانشجویان از آغاز باید وارد یک رابطه دوستانه و فکری شده تا بتواند دغدغه‌ها و پیشنهادها و انتقادات و نیازهای دانشجویان را پاسخ بدهد

۷- دانشجویان از هر گروهی و از هر عقیده‌ای احساس کنند که دیده و شنیده می‌شوند. دانش آموز باید احساس کند که مدیر و معلمان تعاملاتشان با دانش‌آموزان، مبتنی بر تکریم است. ما به یک تقویت، تربیت مدیریت و کنش گری در جامعه و مدارس و دانشگاه‌ها نیاز داریم.

۸- باید تأملاتی برانگیخته شود که فطرت این دانش آموز را برانگیزد و موانع را برای او برطرف کند که بتواند به نقطه مطلوب دست پیدا کند. نظام درسی کنونی ما که درس را باید دانش آموز حفظ کند تفاوت‌های زیادی با نیازها و اولویت‌های دانش آموزان دارد و یک احساس اجبار برای دانش آموز القا می‌کنیم پس قطعاً این محتوا را نمی‌توان به دانش آموز رساند.

۹- مردمی کردن امر تربیت بخصوص در آموزش‌های مدرسه‌های دوره ابتدایی لازم است یعنی بتوانیم از توانمندی‌هایی که در جامعه وجود دارد از مساجد، از دارالقرآن ها، از مردم از والدین از این توانمندی‌ها استفاده کنیم و بتوانیم این توانمندی‌ها را به مدارس وصل کنیم. این امر نیاز به اینکه در ساختار اداری ما یک نوع انبساط و تدابیر تحولی اتخاذ شود تا بتوان این کار را انجام داد.

۱۰- بعضی از مدارس غیر دولتی ما حتی تأکیدهای خیلی زیادی برای حجاب برتر و اجباری کردن چادر در مدرسه دارند ولی این یک امر ظاهری و ویترینی است و از آنجایی که کار فکری و درونی برای صورت نگرفته باعث موضع گیری ها و مقاومت منفی هم می‌شود.
باید حجاب کامل اسلامی و پوشش هنجار مند را به عنوان یک مقررات و ضابطه قرار دهیم و نسبت به آن قانون هم باید دانش آموزان و خانواده را توجیه کنیم چرا که محیط‌های بیرونی و خانواده با هم تفاوت دارند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901584

دیگر خبرها

  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه