Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از ارسال پیامکی به اولیای دانش آموزان زاهدانی مبنی بر پرداخت شهریه، روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه یک این شهرستان اعلام کرد که مشارکت و مساعدت داوطلبانه اولیا نه تنها مجاز، بلکه امری پسندیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، "گروکشی کارنامه" موضوعی که این روزها اولیاء دانش آموزان زاهدانی را سرگردان کرده آن هم در ایامی که حضور در مدرسه اجباری نبوده و مراجعات کم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از آنجایی که شیوع کرونا نیمی از جمعیت دانش‌آموزان جهان را از آموزش حضوری در مدارس و نشستن در کلاس درس، معلم و مدرسه محروم کرده، این محرومیت از آموزش حضوری با هدف سلامت دانش‌آموزان و کارکنان اجرا شده است، تغییر این وضعیت و بازگرداندن دانش‌آموزان به آموزش حضوری در مدارس نیز مشخص نیست و به همین جهت آموزش مجازی در دستور کار متولیان آموزش‌وپرورش قرارگرفت، آموزشی که از آن به‌عنوان "شبکه شاد"، فعالیت در گروه های واتس آپ و دیگر موارد نام می‌برند.

اما آنچه که این روزها دغدغه ذهنی والدین به شمار می رود پیامک هایی از سوی مدیران و هیئت امنای مدارس مبنی بر پرداخت شهریه است.

در متن ارسالی به اولیاء نوشته شده است: به استحضار می رساند از آنجایی که در دوسال اخیر کاهش مراجعات حضوری اولیا و دانش آموزان به مدرسه موجب گردیده کمتر از نحوه اداره و پرداخت هزینه‌های جاری مدرسه که به صورت هیات امنایی و از طریق همراهی شما خوبان اداره می شود مطلع گردید، و به تبع آن کاهش مشارکت و حمایت خانواده‌ها را در پی داشته است و این موضوع علی رغم اینکه موجب عدم تحقق بودجه سنواتی مدرسه گردیده، ارائه خدمات و پرداخت هزینه‌های جاری را نیز تحت‌الشعاع قرار داده است. لذا جهت صدور و توزیع کارنامه های تحصیلی ترم اول پرداخت حق السهم مشارکت شما اولیای گرامی مزید امتنان می‌باشد.   

مدیر آموزشگاه مسئول ارتباط با اولیای دانش آموزان است نه رئیس هیئت امنا

در همین راستا برای پیگیری مطالبات والدینی که این دغدغه را با تحریریه خبر عصرهامون در میان گذاشتند، موضوع  را با روابط عمومی ناحیه یک آموزش و پرورش شهرستان زاهدان در میان گذاشتیم که مطرح شد: پیرو شکایت احدی از اولیای دانش آموزان دبستان دخترانه ۱۳ آبان شیفت الف، مدیر آموزشگاه و رئیس هیئت امنا در دفتر ارزیابی عملکرد ناحیه حضور یافته و پس از بررسی های به عمل آمده مشخص شد، با توجه به مصوبه شورای آموزش و پرورش شهرستان، سقف مشارکت مردمی برای مدارس ابتدایی درجه ۱ در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ مبلغ ۱۲۵۴۰۰ تومان بوده که با توجه به تصمیمات هیئت امنا، مقرر شده تا مبلغ ۱۱۰۰۰۰ تومان از طریق مشارکت و حمایت اولیا دریافت شود.

در ادامه این بحث تاکید شد که مشارکت و مساعدت داوطلبانه اولیا نه تنها مجاز، بلکه امری پسندیده است، اما دریافت وجوه در قبال صدور و توزیع کارنامه خلاف قوانین و مقررات و ممنوع می باشد.

به گفته روابط عمومی ناحیه یک آموزش و پرورش شهرستان زاهدان، مدیر آموزشگاه مسئول ارتباط با اولیای دانش آموزان می باشد و نه رئیس هیئت امنا، بر این اساس به دلیل عدم هماهنگی رئیس هیئت امنا و مدیر مدرسه، پیامی در گروه های کلاسی منتشر شد و علی رغم نیت خیر همکاران آموزشگاه، موجبات سوء برداشت اولیا فراهم شده که تذکرات شفاهی و قانونی لازم در جهت اصلاح امور ارائه شده است.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اولیای دانش آموزان رئیس هیئت امنا آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۸۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مراسم زنگ سپاس معلم امروز در مدارس مشهد و به طور نمادین با حضور جمعی از مسئولان استانی در مدرسه شهید نصیرزاده در خیابان کاشانی به صدا در آمد.

استاندار خراسان رضوی  در این مراسم با تبریک روز معلم و قدردانی از  معلمان برای تلاش‌ها و زحمات آنها در نقاط مختلف استان گفت: فعالیت معلمان در جای جای کشور با هدف تعلیم و تربیت و رشد و پرورش فرزندان انقلابیست و  انشالله قله‌های افتخار را در همه ابعاد علمی، فرهنگی و سیاسی با حضور این دانش آموزان طی  و مسایل و مشکلات اقتصادی جامعه را  نیز با استحکام پایه‌های علمی و مباحث زیرساختی به زودی حل خواهیم کرد.

نظری با اشاره به شخصیت والای استاد شهید مرتضی مطهری افزود: فرزندان انقلاب ادامه دهنده راه شهیدانی، چون این استاد شهید هستند و برخلاف همه حرف‌هایی که معاندان و دشمنان نظام می‌زنند، مسیر انقلاب در حال طی شدن است.

وی با اشاره به نواختن زنگ در مدرسه شهید نصیرزاده و قدمت انقلابی بودن این مدرسه افزود:  من از سال ۵۴ تا ۵۸ در همین مدرسه در رشته علوم تجربی تحصیل می‌کردم و در همین مدرسه  از طریق شهید جهانگیر نارنجی که در دوران دفاع مقدسبه شهادت رسید با انقلاب اسلامی آشنا شدم  و در مسیر ارتباط با بچه‌های انقلابی در آن منطقه قرار گرفتم.

استاندار خراسان رضوی گفت: مهر سال ۵۷ در حیاط همین مدرسه شعار‌های انقلابی علیه رزیم پهلوی طنین انداخت.


مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز پس از نواخته شدن زنگ  سپاس معلم در جمع دانش آموزان در این مدرسه گفت: هفته بزرگداشت مقام معلم در استان با بیش از یک و نیم میلیون دانش‌آموز از امروز با نواختن زنگ سپاس بدست استاندار خراسان رضوی آغاز می‌شود.

سید امیر شوشتری با تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم به همه فرهنگیان سراسر استان و کشور با بزرگداشت مقام استاد شهید مرتضی مطهری افزود: شهید مطهری در فضای بسیار مه‌آلود تردید و شک روز‌های اول انقلاب و در پله پله رشد انقلاب، خطرناک‌ترین شبهات و همچنین سلوک را در انقلاب شناسایی می‌کرد، بر پیروان امام (ره) می‌نمایاند و در میدان فکر و اندیشه و در عرصه اعتقاد و ایمان، حافظ و نگهبان قدرتمندی از اندیشه انقلابیون بود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موفقیت‌های آموزش و پرورش خراسان رضوی در عرصه‌های مختلفی، چون پرورشی، تربیت بدنی و فرهنگی افزود: برنامه‌های ارزشمندی برای ارتقا سواد عقیدتی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دانش آموزان، چون برگزاری نماز جماعت و برنامه‌های قرآنی و شرکت در صحنه‌های سیاسی اجرا شده است که حضور گسترده و اثرگذار دانش‌آموزان در راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات از این رویداد هاست به گونه‌ای که بیش از  دو هزار نفر برای نخستین بار از دانش‌آموزان متوسط دوم به عنوان ناظران صندوق‌های رای در انتخابات حضور پیدا کردند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی افزود: حضور ۹۱ هزار دانش‌آموز از ۱۲۰ هزار نفر معتکف استان که بیش از چهار برابر سال‌های گذشته بود از ظرفیت‌های اعتقادی و فرهنگی  دانش آموزی در این استان بوده است.

شوشتری بیان کرد: در عرصه آموزشی، علمی و پژوهشی رتبه و تراز میانگین دانش آموزان در خراسان رضوی در همه رشته‌ها از میانگین کشور بالاتر است.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش خراسان رضوی درباره استخدام معلمان هم گفت: در زمینه استخدام‌های پارسال، بیش از ۲۱ هزار نفر گزینش شده و حدود ۷۰۰۰ نفر انتخاب شدند و  امسال برای نخستین  بار از  بین۳۰ هزار نفر بیش از ۱۰ هزار نفر استخدام خواهند شد که امیدواریم وضع نیروی انسانی در یکی، دو سال آینده بهبود پیدا کند.

شوشتری افزود: در عرصه عمرانی، نوسازی و توسعه فضا نیز پارسال ۳۰۱ طرح با  هزارو ۵۰۰  کلاس ساخته و موجب افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در مقایسه با سال قبل از آن شد.

وی گفت: به جد تجاری‌سازی و مولدسازی را دنبال می‌کنیم که در این صورت به ساخت ۴ تا ۵ هزار کلاس در سال خواهیم رسید.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش خراسان رضوی در عرصه راهبردی و سیاست‌گذاری هم اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در حال اجراست که بر همه عرصه‌های گذشته نظارت و راهبری خواهد داشت.
شوشتری افزود:  این سند در ۱۰۰ مدرسه استان در حال برگزاری است.

دیگر خبرها

  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مشهد