Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی الهیار ترکمن صبح سه‌شنبه در نشست ذیحسابان آموزش و پرورش سراسر کشور در بوشهر اظهار داشت: فعالیت در آموزش و پرورش از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است چرا که چشم ۱۴ میلیون دانش‌آموز به ما است.

وی اضافه کرد: برخی گزاره‌ها در مورد آموزش و پرورش مطرح می‌شود با این عنوان که کار آموزش و پرورش خوب نیست و کیفیت آموزش پائین است، معیشت معلمان خوب نیست، ابزار و تجهیزات ناقص است و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

... اینها گزاره‌هایی است که آنها را می‌شنویم و لمس می‌کنیم. اگر مسائل آموزش و پرورش را بررسی کنیم اینها معلول‌های یک سری علت‌ها هستند که باید به علت‌ها بپردازیم.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در صورتی که بخواهیم مسائل و مشکلات آموزش و پرورش را حل کنیم باید به سمت علت‌ها برویم و دنبال راه‌حل‌های اساسی باشیم. نباید به دنبال تسکین مشکلات باشیم و بلکه باید مسائل را ریشه‌ای حل کنیم.

وی ادامه داد: امروز ناگزیر به شناسایی این علت‌ها هستیم و اگر شناسایی نکنیم، در آینده با مشکلات بیشتری در حوزه آموزش روبرو خواهیم بود. در معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وارد شناسایی علت‌ها شده‌ایم تا مسائل را حل و فصل کنیم.

الهیار ترکمن از تعدد و تزاحم قوانین و مقررات به عنوان یکی از دلایل اصلی مشکلات نام برد و خاطرنشان کرد: دستگاه آموزشی با شرایط ویژه هستیم ولی با قوانین عام سر و کار داریم و این موضوع باعث بروز مشکلاتی می‌شود. خیلی از قوانین کهنه شده‌اند و با شرایط امروز آموزش و پرورش ناسازگار است و برخی قوانین با هم تضاد دارند و برخی قوانین در قامت امروز آموزش و پرورش نیست. خیلی از این قوانین برای اجرا نیازمند منابع مالی سنگین هستند.

وی یکی دیگر از مسائل را مشکلات ساختاری و فرایندی دانست و افزود: نحوه توزیع منابع انسانی و سنگینی تشکیلات اداری از دیگر مشکلات است. ۴۰ درصد مناطق آموزش و پرورش نیاز آموزش و پرورش نبوده و دارای جمعیت دانش‌آموزی کمتر از پنج هزار نفر هستند و برای آن هزینه‌های بسیاری را می‌پردازیم.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش به نحوه تامین منابع مالی در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: بودجه عمومی دولت کشش این اعتبارات را ندارد. تکلیف ما با موضوع مشارکت در آموزش و پرورش مشخص نیست.

وی تحلیل بار برنامه‌های درسی را یکی دیگر از مشکلات دانست و افزود: در آموزش و پرورش روی این مسائل کار می‌کنیم و دغدغه اصلی همه مسئولان آموزش و پرورش است و به این مسائل ورود می‌کنیم.

الهیار ترکمن اضافه کرد: مدرسه‌محوری می‌تواند تمرکز را از ستاد آموزش و پرورش استان‌ها بگیرد و اختیار را به مدارس بدهد و بتواند روی بودجه و نیروی انسانی و کیفیت آموزش و پرورش برنامه‌ریزی و اقدام کنند.

وی از ارتقای کیفیت و چابک‌سازی آموزش و پرورش در سطح مدارس خبر داد و بیان کرد: نقش ناظران بر آموزش و پرورش در این زمینه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و اگر بخواهیم وارد مدرسه‌محوری شویم باید بحث انطباق قوانین و مقررات با شرایط جدید به صورت جدی دنبال شود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش افزود: یکی از موفقیت‌های طرح مدرسه‌محوری کمک به اصلاح قوانین و مقررات است. باید کمک شود که محدودیت‌های طرح مدرسه‌محوری رفع شود.

وی خاطرنشان کرد: در افق تحولی نظام آموزش و پرورش نیازمند تعامل و ارائه نظرات فعالان حوزه مالی آموزش و پرورش هستیم تا به بهبود فعالیت آموزش و پرورش کمک کند.

کد خبر 4494841

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر بوشهر وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۴۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی از معلمان مدرسه شهید حجه فروش همدان

در این مراسم، رسول شیدایی مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: مدرسه شهید حجه فروش در ابعاد تربیتی و آموزشی مدرسه‌ای نمونه و در بین ۱۰ مدرسه برتر استان همدان و ششمین مدرسه با رشد معدل آزمون نهایی است.

مسلم مخفی، فرماندار همدان هم توجه به هر دو مقوله آموزش و پرورش را در مدارس خواستار شد و گفت: مدارس باید به همه ابعاد تربیتی بپردازند و آینده سازان و مادران و پدرانی تکامل یافته و تربیت شده را وارد جامعه کنند.

سیدجواد حسینی، فرمانده سپاه ناحیه همدان هم گفت: تعلیم و تعلم را معلمان به عنوان یک عبادت انجام می‌دهند و لازمه این امر داشتن عشق و علاقه و پدری و مادری کردن برای نهال‌های آینده کشور است.

شهید حمید حجه فروش، ۱۲ آذر ۱۳۳۶ متولد شد، و با شروع دفاع مقدس تدریس را رها کرد و به دنبال خدمتی دیگر رفت، آموزش و پرورش نامۀ برگشت او و دیگر معلمان به محل کارشان را ارسال کرد؛ اما به حضورش در سپاه و بسیج بیشتر احساس نیاز می‌شد. با ماندنش موافقت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است
  • آموزش و پرورش محوری‌ترین دستگاه در شکل‌گیری هویت نسلی است
  • جذب بیش از یک هزار نفر معلم در آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری
  • قدردانی از معلمان مدرسه شهید حجه فروش همدان
  • جذب سه هزار معلم جدید در هرمزگان
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان